Ingredience
Na 4 porce
4 filety z ryby s kůží
Sůl. Pepř, olivový olej
4 baby karotky nakrájené na plátky
Na salát
2 čerstvé fenykly – nakrájené na nudličky
2 lžíce olivového oleje
Sůl, pepř, nasekaný kopr cca 1 lžíce
Šťáva a segmenty z 1 pomeranče
Šťáva a segmenty z 1 limetky
Postup
Ingredience na salát smíchejte a nechte odležet.
Na pánvi na kapce olivového oleje orestujte mrkev, vyjměte a vložte pečicí papír, na kterém se ryba nepřichytne a zůstane křupavá. Vložte osolené filety kůží dolů. Jakmile začne okraj ryby bělat, otočte na druhou stranu a stáhněte z ohně. Filety jsou hotové za pár okamžiků. Přidejte karotku a chvíli prohřejte. Podávejte se salátkem.
Dobrou chuť!
Vařeno láskou s KULINER na TITANO pekáč 28x28/8 cm