Filátko z ryby, fenyklový salát s citrusy a koprem, grilovaná baby karotka

 RECEPTY RYBA1

Ingredience

Na 4 porce

4 filety z ryby s kůží

Sůl. Pepř, olivový olej

4 baby karotky nakrájené na plátky

Na salát

2 čerstvé fenykly – nakrájené na nudličky

2 lžíce olivového oleje

Sůl, pepř, nasekaný kopr cca 1 lžíce

Šťáva a segmenty z 1 pomeranče

Šťáva a segmenty z 1 limetky

 

Postup

Ingredience na salát smíchejte a nechte odležet.

Na pánvi na kapce olivového oleje orestujte mrkev, vyjměte a vložte pečicí papír, na kterém se ryba nepřichytne a zůstane křupavá. Vložte osolené filety kůží dolů. Jakmile začne okraj ryby bělat, otočte na druhou stranu a stáhněte z ohně. Filety jsou hotové za pár okamžiků. Přidejte karotku a chvíli prohřejte. Podávejte se salátkem.

Dobrou chuť!

 

Vařeno láskou s KULINER na TITANO pekáč 28x28/8 cm