Bulgur s červenou řepou, grilovanou cuketou a ředkvičkou - varianta s tofu

RECEPTY REPA2

Ingredience

Na 4 porce

200 g bulguru

1 velká syrová nastrouhaná červená řepa

Sůl, pepř, olivový olej

300 ml zeleninového vývaru

1 cuketa na plátky

4 ředkvičky na plátky

2 šalotky na kostičky

2 stroužky česneku na kostičky

Bylinky – oregano, bazalka nasekané a na ozdobu

Postup

 Na olivovém oleji orestujte cibuli s česnekem, přidejte nastrouhanou řepu a bulgur. Krátce osmahněte a zalijte vývarem. Ochuťte solí a pepřem a uvařte do měkka. Cuketu a ředkvičku opečte na olivovém oleji na pánvi zvlášť. Pokud zvolíte tofu, orestujte společně se zeleninou. Podávejte posypané bylinkami nebo přelité pestem

Dobrou chuť!

 

Vařeno láskou s KULINER na TITANO pánev 24/7 cm