Bulgur s červenou řepou, grilovanou cuketou a ředkvičkou - varianta s tofu

RECEPTY REPA2

Na 4 porce

  • 200 g bulguru
  • 1 velká syrová nastrouhaná červená řepa
  • Sůl, pepř, olivový olej
  • 300 ml zeleninového vývaru
  • 1 cuketa na plátky
  • 4 ředkvičky na plátky
  • 2 šalotky na kostičky
  • 2 stroužky česneku na kostičky
  • Bylinky – oregano, bazalka nasekané a na ozdobu

Postup: Na olivovém oleji orestujte cibuli s česnekem, přidejte nastrouhanou řepu a bulgur. Krátce osmahněte a zalijte vývarem. Ochuťte solí a pepřem a uvařte do měkka. Cuketu a ředkvičku opečte na olivovém oleji na pánvi zvlášť. Pokud zvolíte tofu, orestujte společně se zeleninou. Podávejte posypané bylinkami nebo přelité pestem

Dobrou chuť!

 

Vařeno láskou s KULINER na TITANO pánev 24/7 cm