Kapr na víně a čerstvé zelenině, salát z hrušky a zeleniny

 

Ingredience

4 podkovy kapra

1 citron

sůl, pepř, kmín

rostlinný olej

10 cherry rajčat­ / 3 barvy/

100g barevné papriky kapie

1 stroužek česneku

½ červené cibule

1dcl bílého vína

 

Postup přípravy

Podkovy nejdřív nasolíme, opepříme a okmínujeme + pokapeme citronovou šťávou. Necháme takto marinovat 10 minut.

Namarinovanou rybu opečeme z každé strany 3 minuty na titanové pánvi, vyndáme. Do výpeku přidáme nakrájenou zeleninu, lehce orestujeme, zastříkneme bílým vínem a vrátíme rybu do pánve. Posypeme s nasekanou petrželovou natí. Pod pokličkou dusíme 10 minut.

 

Ingredience na salát

1 zelená hruška

1 salátová okurka

1 svazek ředkviček

100g bílého jogurtu

1 limetka /šťáva/

2 lžíce nasekaného čerstvého kopru

pepř, sůl

 

Postup přípravy

Všechny ingredience salátu nakrájíme na kostičky, smícháme jogurtem a ochutíme solí, pepřem, limetkovou šťávou a přidáme nasekaný kopr. Necháme uležet 10 minut.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení