Ingredience
4 podkovy kapra
1 citron
sůl, pepř, kmín
rostlinný olej
10 cherry rajčat / 3 barvy/
100g barevné papriky kapie
1 stroužek česneku
½ červené cibule
1dcl bílého vína
Postup přípravy
Podkovy nejdřív nasolíme, opepříme a okmínujeme + pokapeme citronovou šťávou. Necháme takto marinovat 10 minut.
Namarinovanou rybu opečeme z každé strany 3 minuty na titanové pánvi, vyndáme. Do výpeku přidáme nakrájenou zeleninu, lehce orestujeme, zastříkneme bílým vínem a vrátíme rybu do pánve. Posypeme s nasekanou petrželovou natí. Pod pokličkou dusíme 10 minut.
Ingredience na salát
1 zelená hruška
1 salátová okurka
1 svazek ředkviček
100g bílého jogurtu
1 limetka /šťáva/
2 lžíce nasekaného čerstvého kopru
pepř, sůl
Postup přípravy
Všechny ingredience salátu nakrájíme na kostičky, smícháme jogurtem a ochutíme solí, pepřem, limetkovou šťávou a přidáme nasekaný kopr. Necháme uležet 10 minut.