Pečená dýně se slunečnicovými semínky a bylinkami, špenátový salát

RECEPTY DYNE1

Ingredience

Na 4 porce

1 kg dýně hokkaido na plátky

 2 lžíce slunečnicových semínek

1 lžíce medu

2 lžíce balsamico octu

Bylinky dle chuti

4 lžíce olivového oleje

Postup

Na olivovém oleji opečte dýni. Přidejte semínka med a zakápněte octem, nechte vyvařit a stáhněte z plamene. Přidejte bylinky, podávejte například s čerstvými listy baby špenátu, posypte hrubozrnnou maldonskou solí.

Dobrou chuť!

 

Vařeno láskou s KULINER na pánvi TITANO 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení